SHERMUHAMMAD MUNIS VA OGAHIY ASARLARINING MATNSHUNOSLIK RIVOJIDAGI O’RNI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada Ogahiy va Munis she‘riyatining matnshunoslikda tutgan o‘rni va ahamiyati izchil yoritilgan.