BIOGRAFIK ASARDA URUSH XOTIRALARINING BADIIY TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada Matyoqub Qo‘shjonovning urush xotiralari asosida yaratilgan esse-qissasi badiiy tahlil qilinadi. Unda urush voqyealari munaqqid va snayperchi jangchi nigohi asosida yoritilgani, yozuvchi xotiralarining jonli qiyofasi chizilgani yoritilgan.