ULULG’BEK HAMDAMNING “BIR PIYOLA SUV” ASARIDA POLIFONIK HIKOYA STILI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada o’zbek va jahon adabiyotshunosligida polifonik nutq bayoni masalasining yuzaga kelishi, polifonik bayon uslubining o’ziga xos priyomlari masalasiga doir mulohazalar o’rin olgan. Shuningdek, polifonik hikoya stili bilan boshqa bayon usullarining farqli va umumiy jihatlari haqida fikr yuritiladi.