SINKRETIZM TERMINI, UNING ADABIYOTSHUNOSLIKDA OʻRGANILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Janr sinkretizmi fenomeni muallifning munosabati ta'sirida ma'lum bir asarni yaratishda janr turlarining qoʻshiluvi va yagona mazmunni anglatishga xizmat qilishga asoslanadi. Bu tushuncha yozuvchilarning turli janr shakllarining mazmuni va rasmiy dominantlariga tabiiy murojaatini anglatadi. Ushbu maqolada sinkretizm konsepti va uning tadqiqotlardagi talqinini koʻrib chiqamiz.