“ISYON VA ITOAT” ROMANIDA OBRAZ VA G‘OYA UYG‘UNLIGI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada taniqli o‘zbek yozuvchisi Ulug‘bek Hamdamning “Isyon va itoat” romani tahlilga tortilgan. Maqolada badiiy kompozitsiya elementlarining g‘oyani yuzaga chiqaruvchi vazifalari, matnda g‘oyaviy kommunikatsiyani amalga oshirgan nutq vositalarining badiiy-estetik funksiyalari talqin qilingan.