ÖZBEK-TÜRKMEN EDEBI GATNAŞYKLARYNDA MAGTYMGULY DÖREDIJILIGINIŇ ORNY (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Bu makalada beýik türkmen nusgawy şahyry Magtymguly Pyragynyň türki halklar edebiýatynda, şol sanda özbek edebiýatynda hem tutýan orny, döwrebap özbek şahyrlarynyň döredijiligine ýetiren edebi täsiri meseleleri, şeýle Özgesitanda şahyryň sarpasyna edilýän tagallalar hakynda gürrüň edilýär.