XORIJIY VA MILLIY TELEYANGILIKLARNING QIYOSIY TAHLILI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda telekanallarda tayyorlanayotgan informatsion dasturlarning mazmun-mohiyati va janr masalalari haqida so‘z yuritiladi. Jumladan, “O‘zbekiston- 24”, “Sevimli” va “Zo‘rTV” telekanallari orqali efirga uzatilayotgan informatsion dasturlar hamda Rossiya va Turkiya davlatlarining telekanallarigi informatsion dasturlarning tayyorlanishi qiyosiy tahlil qilinadi.