NOTIQLIK SAN’ATI VA NUTQ MADANIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqola orqali avval va hozirgi kunda ham dolzarb bo‘lib kelayotgan notiqlik san’ati tarixi, ilk asoschilari, uning turlari, tarkibiy qismlari va notiqlarga qo‘yilgan talablar bilan tanishiladi. Nutq ma’daniyati va notiqlik san’ati sohasining kelib chiqishidagi omillar haqida fikrlashiladi. G‘arb va sharq olimlarining notiqlik san’ati va nutq madaniyatiga nisbatan bildirgan fikrlari bilan tanishib, qarashlari va mulohazalari tahlil etiladi.