NOTIQLIK - ISHONTIRISH SAN’ATI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Elektron ommaviy axborot vositalari, xususan radio va televideniye nutqining ta’sir ko‘lami katta va e’tiborlidir. Televidenie tasvir, ovoz, musiqa va shovqin kabi ifoda vositalari orqali xizmat qiladi. Fikrni aniq, tugal, tez, sodda va oson yetib borishi nutq madaniyatini qay darajada egallanganiga bog‘liq. Nutq mahorati bu oddiy nutq emas, balki fikrni sodda va chiroyli ifoda eta olishdir. Maqolada shu mavzuga doir talab va mezonlar bayon etiladi.