SAN’AT OLIY O’QUV YURTLARIDA NUTQ MADANIYATI FANINI O’QITISHNING DOLZARB MASALALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada san’at oliy o’quv yurtlari professor-o'qituvchilarining kasbiy nutq madaniyati masalalari muhokama qilinadi. Nofilologik oliy o’quv yurtlari talabalarning muloqotga yo'naltirilgan fanlarga nisbatan shubhali munosabati sabablarini aniqlashga alohida e'tibor beriladi. Gumanitar bo'lmagan auditoriya uchun nutq fanlari kursining mazmunini shakllantirishga yangi yondashuv taklif etiladi.