A.NAVOIYNING “MAHBUB – UL- QULUB” ASARIDAGI NUTQ MADANIYATIGA OID QARASHLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada Alisher Navoiyning til xosiyatlari va ofatlari, tildan o‘rinli foydalanishning fazilatlari haqidagi fikrlari sharhlangan.