NUTQNING ISHONCHLILIK TAMOYILI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqola notiq va uning nutqiga qo‘yiladigan talablar haqida. Maqolada notiqlarning ma'lumot beruvchi nutqlarni tayyorlash va taqdim etish bo‘yicha mas'uliyatli bo‘lishi zarurligi, ommaviy nutq matnlarida nutqda maqsadning ifoda etilishi, ob'ektiv yondashuv notiqqa ishonchni oshirishi keng qamrovda tahlil etildi.