BUYUK AJDODLARIMIZNING KOMIL INSONNI TARBIYALASHDA TIL ODOBINING TUTGAN O‘RNI HAQIDAGI QARASHLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada XI-XIV asrlarda yashagan buyuk ajdodlarimizning asarlarida til odobi, nutq madaniyati haqidagi qarashlari to‘g‘risida maʼlumot berilgan. Til odobi haqidagi qarashlarimiz maʼnaviyatimizning ajralmas qismi sifatida qadimiy tarixga ega ekanligi misollar orqali ko‘rsatilgan.