TIL TUSHUNCHASINING FALSAFADAGI AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqola tilshunoslik to‘g‘risida ba’zi faylasuflarning falsafiy qarashlari, falsafaning tilshunoslikka ta’sir qilgan jihatlari bayon etilgan. Shuningdek, Grek va Rim notiqlarining til va nutq borasidagi fikrlari tahlil qilingan.