O’ZBEK TILIDA NEOLOGIZMLARDAN MAQSADLI FOYDALANISH YO’LLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kundalik hayotimizda qo’llanilayotgan chet o’zlaridan to’g’ri foydalana olish hamda tilda is’temol qilinayotgan so’zlarimizni tub mohiyatini anglagan holda og’zaki nutqimizda ishlatish lozimligi to’g’risida bayon qilingan.