ЎЗБЕКИСТОНДА МЕДИАЛИНГВИСТИКА: МУАММОЛАР ВА ЕЧИМЛАР (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ушбу мақолада муаллиф медиалингвистика назарияси ва амалиётидаги айрим муаммолар, хусусан, бугунги глобаллашган замонда жанрлар конвергенциялашиб бориши ва у билан боғлиқ ҳолда омммавий ахборот воситалари тили ва услубида рўй бераётган айрим ўзгаришлар ва уларнинг илмий таснифи ҳақида сўз юритади ва маълумотлар келтирилади.