SPORT SAYTLARI MEDIAKONTENTI LEKSIKASI VA ETIMOLOGIYASI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Internet olamida sport saytlarining paydo bo‘lishi, eng avvalo, sport jurnalistlari ixtisoslashuvini tezlashtirdi. Va auditoriyaga sifat va son jihatidan mukammal kontent berilishini ta'minladi. Sifatli kontent berilishi uchun jurnalist o’zi foydalanadigan har bir so’zning ma’nosi, etimologiyasini bilishi lozim.