O‘ZBEK TILIM, NOMING BO‘LSIN DILLARDA DOSTON (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada ona tilimizning davlat tili sifatda tan olinishining tarixiy ahamiyati, milliy tilimizning jahon hamjamiyatida tutgan o‘rni, bugungi kunda mamlakatimizda o‘zbek tilining nufuzi hamda mavqeyini yanada oshirish borasida hukumatimiz tomonidan amalga oshirilayotgan islohotlar borasida so‘z yuritiladi.