QARAQALPAQSTANDA BALALAR BASILIMLARIN JÚRGIZIWDIŃ AYIRIM MASHQALALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Мазкур мақолада жамиятда болалар нашрининг тутган ўрни ва аҳамияти ёритилган. Шундан келиб чиққан ҳолда Қорақалпоғистон Республикасида болалар нашри фаолиятига диққат қаратилиб, ҳудудда болалар нашрининг йўлга қўйилиши, рифожланиш босқичи ва бугунги ҳолатига изоҳ бериб ўтилган. Шунингдек, болалар журналистика бўйича ижод қилиб келаётган журналистларнинг маҳорат борасидаги масалалари ҳар томонлама таҳлил қилинган.