MЕDIADA MAVZU TANLASH, FAKT TO‘PLASH, YOZISH, TAHRIR VA YETKAZISH SAN’ATI TALABLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada mediamatn yaratish jarayonlari: mavzu izlash va topish, fakt to‘plash va ularni saralash, yozish, matn yaratish, uni qayta ko‘rib chiqish, tahrir va tahlil qilish, yozma matn tahririning o‘ziga xos tamoyillari ochib berilgan. Shuningdek, jurnalist nutqining mukammalligini ta’minlovchi omillarning asosiysi adabiy til me’yorlari ifodalangan.