PEREFRAZA STILISTIK VOSITASI ORQALI INGLIZ TILIDAGI SHAXS NOMLARINI IFODALASH (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada Ingliz va o‘zbek tillarida perifraza stilistik vositasi yordamida shaxslarni ismlarini ifodalanishi, ikki tildagi farqlar va o’xshash xususiyatlari tahlil qilingan.