(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu tadqiqotda Germaniyada media va axborot savodxonligi (MAS) ni rivojlantirishga qaratilgan innovatsion loyihalar haqida so‘z boradi. Mazkur loyihalar ta’limga oid tadbirlar, smartfon ilovalari, seminarlar va “WebDays” (“Internet kunlari”) singari turli tashabbuslarni o‘z ichiga oladi. Tadqiqotda ushbu tashabbuslarning maqsadlari va natijalari yoritilgan, MAS sohasining maktabda, maktabdan tashqari ta’lim davrida hamda ota-onalar uchun ahamiyati ko‘rsatilgan. Ishda murakkab zamonaviy media muhit sharoitida samarali harakat qilish uchun tanqidiy fikrlash va raqamli ko‘nikmalarni rivojlantirish muhimligi ta’kidlanadi.