(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Kopirayt matnlarni tayyorlashda formulalardan foydalanish matnni yana ham ta’sirchan va xaridorgir boʻlishiga sababchi boʻladi. Ushbu maqola orqali kopirayterlar orasida eng ommabop boʻlgan formulalar va ularning qoʻllanilishi haqida ma’lumot beriladi.