(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бугунги янги даврда ўзбек медиасига турк сериаллари ҳам кириб келди. Айни кундаги интернет ва ижтимоий тармоқлардаги кенглик, имкониятлар медиа оламида сериалларнинг ҳам кириб келишида ҳам муҳим ўрин тутяпти. Сиз сериал кўришингиз учун телевизорни ёқиб унинг қачон эфирга кетишини кутиб ўтирмайсиз. Бўш вақтингиз ютуб орқали ҳам кириб бемалол қайта ва қайта мағзини чақиб кўришингиз мумкин. Албатта, бу кўпроқ шаҳар шароитига тўғри келади. Чунки, пойтахт ва вилоятларимизнинг марказий шаҳарларида бу борада муаммо бўлмаслиги мумкин.