(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ушбу мақола маркетингда контент, унинг қандай вазифаларни бажариши, контент ёрдамида эришиш мумкин бўлган натижалар, ҳаридорлар ва пул оқимининг кенгайишидаги роли борасида сўз боради.