(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мазкур мақолада давлат идораларида ташкил этилган ахборот хизматларининг фаолияти, вазифаси, структуравий тузилиши, мавжуд муаммолар ҳамда уларнинг бартараф этиш чоралари ҳақида гап боради. Оммавий ахборот воситалари билан ишлашда нималарга аҳамият қаратиш, уларнинг ролини ошириш, маълумотларни етказишда фактларга таянган ҳолда таҳлил қилиш тўғрисида баён этилади.