(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada an’anaviy jurnalistikadan o‘zlashtirilgan an’anaviy janrlar bilan bir qatorda, elektron makonda shakllangan va o‘xshashi bo‘lmagan multimediaviy va va sintetik janrlar, ularning tasnifi, rivojlanish dinamikasiga doir masalalar tadqiq etilgan. Shuningdek, bir qator olimlarning janrlar tasnifiga oid ilmiy-nazariy qarashlari tahlilga tortilgan.