(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бұл ғылыми мақаланың негізгі мақсаты – ұлттық шешендік өнердің қалыптасуы және ұлттық танымын қарастыру және олардың сөйлеу мәдениеті дамуы үшін маңызы.