(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бұл ғылыми мақаланың негізгі мақсаты – шешендік өнердің қалыптасу тарихын және ұлттық мәдени танымын қарастыру және олардың әдебиеттану ғылымының дамуы үшін маңызын көрсету.