(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ш.Есенов атындағы Каспий технологиялар және инжиниринг университеті – Қазақ елінің батыс аймағында орналасқан дара және еліміздегі ең үздік университеттердің бірі. Университет Қазақстан Республикасындағы көптеген ғылыми және кәсіптік салалардағы бакалавриат пен магистранттар үшін маңызды ғылыми-зерттеу орны болып табылады. Оқу орнымыз жаһандық мәселелер бойынша зерттеулер мен оқытуға қолдау көрсетіп, өзге елдердегі жоғары оқу орындарымен академиялық байланыстар құрып, халықаралық деңгейдегі білімді оқытушылар білім беруде, сонымен қатар алыс-жақын елдерден келген студенттер білім алып жүр. Алдағы уақытта білім берудің барлық саласын қарқынды дамыту арқылы еліміздің ары қарай дамуына өз үлесін қосады деп сенемін.