(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мағжан Жұмабаев «Бала тәрбиесі бір өнер, өнер болғанда да ауыр өнер, жеке бір ғылым иесі болуды тілейтін өнер» дейді. Бала тәрбиесі ауыр өнер болмаса жер бетінде жамандық, зұлымдық, қылмыс болмаған болар еді. Біз қозғағалы отырған Жаһандану, кейде оның тасасында қалып қойып жатырған ұлттық құндылықтар жөнінде аз айтылып жүрген жоқ, ол өзектілігін жоймайынша айтылада бермек.