(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада қазақ тіліндегі уақыт ұғымымен байланысты қолданылатын этнографизмдер үйренілген. Белгілі бір уақыт пен кеңістікте өткеріліп қазақ халқының ұлттық болмысы мен менталитетін көрсететін салт-дәстүрлерге байланысты этнографизмдерге «Абай жолы» романы мысалдары арқылы талдау жасалған.