(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Білімді ғылыми бағытта саралап, таңдаған мамандығыңыз бойынша терең әрі жан-жақты білім алып, білікті маман, ғалым атанудың алғашқы қадамдары магистратурадан бастау алмақ.