(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Публицистиканың қалыптасуы мен көркемдік дамуы – ұлттық дәстүрдің маңызды тұстарын рухани-мәдени тәжірибелерін жинақтап берді. Қазақы ғылымитанымдық публицистиканың дамыған түрі әдеби әрі ақпараттық әдістердің күрделі тұстарын зерделеп береді.