(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада ХХ ғасырдың екінші жартысындағы қазақ әдеби сынының тарихы қарастырылған. ХХ ғасырдағы әдеби үрдерістегі ұлттық әдебиет алыптарының қазақ сөз өнерінің құдіреті, поэзия жанрының қыр-сыры, драматургияны құрайтын қаламгер шығармашылығының көркем өнері туындыларына тән ортақ көркемдік-эстетикалық дүниетаным болмысы қамтылған.