(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu makalada türkmen edebiýatynyň görnükli wekilleriniň biri bolan Magtymguly Pyragynyň döredijiliginiň, aýdym-saz älemindäki şygyrlary barada giňden gürrüň edilýär.