(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Maxtumquli ijodidagi hayotiy masalalar qamrab olingan. Xususan, millatlar ma’naviyatiga xos tarbiyaviy ahamiyatga molik jihatlar hayot falsafasi bilan aloqadorlikda oʻrganilgan.