(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Maxtumquli she’riyatining barcha turkiy millatlarning ham ma’naviy mulkiga aylanganligi, ijodidagi o‘ziga xoslik bayon qilingan. Shoirning pand-nasihatga yo‘g‘rilgan she’rlari ko‘proq talqin qilingan.