(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Maxtumquli ijodida uchraydigan millat ma’naviyatiga oid she’riy turkumlar atroflicha bayon qilingan. Ijodkorning aynan pand-nasihat asosiga qurilgan tarbiyaviy ahamiyatga ega she’rlari ko‘proq talqin qilingan