(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
XIX ásirdegi qaraqalpaq klassikalıq ádebiyatı poeziyasınıń gúltajı, eń iri tulǵası, óz dáwiriniń bilimli ullı oyshılı, xalqımızdıń ruwxıy dúnyasında orın iyelegen súyikli shayırımız, Ziywar atlı ádebiy laqapqa iye kórnekli wákil Ájiniyaz Qosıbay ulınıń dóretiwshilik jolı ózine tán ózgeshelikke iye jol sanaladı.