(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada qaraqalpaq folklorındaǵı alǵıs hám ǵarǵıs sózlerdiń qollanılıwı hám mánilik ózgesheligi úyrenilip shıǵıdı. Olardıń dástanlarda hám shıǵarmalarda qollanılıw ózgeshelikleri kórildi.