(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақала қарақалпақ балалар драматургиясында Ырзамурат Айбатовтың драмалық шығармалары үйренилген. Драматургтиң «Он алтыға шықпағанлар» шығармасының композициялық қурылысы талқыға алынған.