(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада қарақалпақ миллий буйымлары ҳәм олардың келип шығыўы ҳаққында кең мағлыўмат берилген. Миллий тутыныныў буйымларының қолланылыў өриси, пайдаланыўы үйренип шығылды.