(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Зоонимлер қарақалпақ халқының бай тарийхы, этномәденияты, руўхыйлығы тилдиң хызметиниң көп қырлылығын көрсететуғын баслы белгилер болып ҳәм оның қурамында халық өтмиши, тилин сәўлелендиретуғын баҳалы дереклер бар.