(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada pedagog kadrlarning ta‘lim jarayonini qanday olib borish kerakligi,bolalarga bilimni qanday qilib to‘g‘ri yo‘naltirish hamda ta‘lim jarayonida o‘quvchilarni darsga qanday qiziqtirish kerakligi,ta’lim-tarbiya, tarbiya texnologiyalari haqida so‘z yuritiladi.