(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalamızda pedagogikalıq terminler, ásirese joqarı bilimlendiriw salasında qollanılatuǵın termin sózlerge toqtap ótilgen. Joqarı oqıw orınlarında jiyi qollanılatuǵın hám jańadan kirip kelip atırǵan termin sózlerge hám olardıń jasalıwına ayrıqsha dıqqat bólindi. Qospa termin sózlerdiń qurılısı haqqında aytıp ótildi.