(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada bolalarning sinfdan va maktabdan tashqari musiqiy qobiliyatlarini rivojlantirish, musiqiy tarbiyalarini mustahkamlash haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, sinfdan va maktabdan tashqari musiqiy bilimlarni beruvchi musiqa to’garaklari va Bolalar musiqa va san’at maktablari va bundan tashqari ularning o’qish jarayonlari haqida qarashlar keltirib o’tilgan. Hamda yana O’zbekiston maktablarida sinfdan va maktabdan tashqari musiqiy tarbiyalanish muassasalarini yaratishning dolzarbligi bayon etilgan.