(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Filologiya tariyxında valentlik teoriyası 1948-jılda S. D. Keunelson tárepinen islep shıǵılıp, tómendegishe anıqlama beriledi: “Sózdiń gáp qurılmasında qatnasıwı qásiyetlerinen tiykarǵısı basqa sózler menen belgili bir kombinaciya tiykarında sáwleleniwi valentlik dep ataladı” [1].