(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Filologiyada kelisiw, jupkerlesiw, basqarıw baǵınıńqı sintaktikalıq baylanıslar sıpatında paydalanıp kelinbekte. Kelisiw haqqında aytatuǵın bolsaq, baǵınıńqı sóz formasınan hákim sóziniń formasına teńlestiriledi, eselestiriledi. Kelisiwdi ayırım filologlar tildiń morfologiyalıq qatlamında qarasa, basqaları leksikalıq yamasa sintaktikalıq qatlamda isletedi.