(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Инглис тилиниң сөзлик қурамы бирдей раўажланып, жаңа сөзлер менен байып барады ҳəм қыйын ишки нызамлылықларға бағынады, усы нызамлылықлардың характерин ҳəр бир тилдиң лингвистикалық тəбияты, грамматик структурасы, тилдиң раўажланыўдағы тарийхий ўақыялар, социаллық жағдай, тилдиң тарқалыў шеңбери дəрежеси жəне де тилдиң басқа туўысқан болмаған тиллер менен өз-ара байланысынан ҳəм бирге ислесиўинен пайда болатуғын өзине тəн қəсийети белгилейди.